You have to add to cart at least 5 bottles or any program to make checkout.
Gepubliceerd: Januari 31, 2017
Categoriën:
Cannabis in de Keuken
Bananenbrood is smakelijk, zoet en zeer veelzijdig. Geen betere manier dus om cannabis in je keuken te brengen dan door een bananenbrood met wiet te maken! Binnen een mum van tijd zul je lekker liggen te chillen!
Om je op weg te helpen hebben we een simpel een makkelijk uit te voeren recept voor je gemaakt. Haast je dus naar de keuken om een brood te bakken en van de wonderen binnenin te genieten. Als je het nog nooit geprobeerd hebt, weet je echt niet wat je mist!
Let op: Voor dit recept heb je cannabisbloem nodig - je kunt hier erachter komen hoe je dat maakt.
Moeilijkheidsgraad: makkelijk
Porties: 1 (23 cm) brood
Bereidingstijd: 1,5 uur
Benodigdheden:
Bereiding:
1.Verwarm de oven voor op 160 graden en smeer het bakblik in met boter.
2. Meng de cannabisbloem, baksoda en zout in een mengkom.
3. Meng de ongezouten boter en suiker in een andere kom. Voeg daarna de eieren en de geprakte bananen toe. Blijf roeren totdat het mengsel glad is.
4. Voeg de helft van de bloemmix aan je banaanmix toe en roer alles goed.
5. Voeg de helft van het water toe en roer alles goed.
6. Doe hetzelfde met de rest van de bloem en het water
7. Als de ingrediënten eenmaal vermengd zijn tot een gladde consistentie, giet je het mengsel in het bakblik.
8. Doe het in de oven. Het is klaar wanneer het brood zich terugtrekt van de zijkanten van het blik. Je kunt ook met een prikker in het midden prikken, als hij er schoon uitkomt, is het brood klaar. Het bakken zou ongeveer 60-70 minuten moeten duren.
9. Leg het blik op een afkoelrek. Na tien minuten koelen haal je het brood uit het blik en leg je het op het rek.
Eenvoudig! Er niets moeilijks aan dit recept, je hebt alleen wat tijd en geduld nodig. Het is echt de moeite waard, want je houdt een sappig en zoet cannabis-banaanbrood over waar jij en je vrienden van kunnen genieten.